Winactie: Giftset voor reizigers

Deze winactie is inmiddels voorbij en is gewonnen door: Marieke.
Iedereen bedankt voor het meedoen en voor de leuke reacties!

 


Een maand geleden opende ik een webshop met reisaccessoires op Trends 4 Travel. Ik ben onwijs blij dat ik deze droom eindelijk kan waarmaken en nog blijer met alle positieve reacties! Vooral de unieke artikelen zijn populair, zoals de ‘Travel bag‘ (op Facebook al meer dan 750 likes), een aantal kettingen en paspoorthoesjes. Hier ben ik eigenlijk best wel trots op. Genoeg redenen om dit te vieren met een leuke winactie!

Sinds kort kun je ook giftsets kopen in de webshop, waardoor je in één koop een leuk pakketje met reisaccessoires hebt. Ideaal om cadeau te doen, maar natuurlijk ook leuk voor jezelf. Als deze gifsets in de smaak vallen dan komen er zeker meer bij!

Wat kun je winnen?

Je kunt een Giftset ‘Traveler’ t.w.v. 19 euro winnen!

Deze giftset bestaat uit:

Canvas tas ‘Travel bag New York’
Leuk katoenen tasje met lange hengsels, bedrukt met de quote ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer’. Het tasje is van een goede kwaliteit met een stevige brede bodem (!) waardoor er veel in past. Handig voor dagelijks gebruik of vouw de tas op en stop deze in je handtas. Dan heb je altijd een extra tasje bij de hand. Daarnaast is de tas ideaal voor op reis! Het tasje neemt heel weinig ruimte in beslag en is ideaal voor bijvoorbeeld een dagje strand/stad/natuur. De tas is ontworpen door Trends 4 Travel en alleen hier verkrijgbaar.

Ketting ‘Let’s travel’
Leuke ketting met kompas. Erg leuk voor iedereen die gek is op reizen! De lengte van de ketting is ongeveer 45 cm.

Bagagelabel ‘Flip-flop Hawaii’
Krijg gelijk een zomergevoel van deze bagagelabel in de vorm van een rode slipper. Met deze opvallende label herken je je bagage gelijk! Op de achterkant van de slipper is er ruimte voor je naam, telefoonnummer en adres

 

Doe mee en win!

 • Like de Facebook pagina van Trends 4 Travel
 • Volgen op Instagram en Bloglovin is niet verplicht voor de actie, maar zou wel leuk zijn!
 • Plaats onder dit bericht een reactie om te laten weten dat je mee wilt doen.

 

Je kunt meedoen tot zondag 28 februari 17:00! Ben je de winnaar, dan neem ik contact met je op via het e-mailadres dat je hieronder hebt ingevuld dus zorg dat deze klopt.

16 thoughts on “Winactie: Giftset voor reizigers

 1. Wat een ontzettend leuk pakket
  Sowieso die linnen tas is erg gaaf en handig
  en de slippers en ketting echt mooi
  Heb nu helemaal zin in mooi weer!
  Volgde het al op Facebook
  Ik heb alleen geen Instagram helaas.

 2. Ik vind het een superleuk initiatief van je om deze webshop te beginnen, dit zie je niet zoveel. Ik zou zeggen ga zo door en dan komen die klanten wel! ik vind vooral je kettingen erg leuk 🙂
  liefs

 3. Ik zou dit graag willen winnen als goed begin van mijn tripje naar Mallorca wat begint in maart en duurt tot zolang ik het leuk vindt!! 😊

 4. Vanmiddag kwam ik je via Instagram tegen. Mooie fotos heb je. Maar jouw webshop vind ik echt super! Erg leuke spullen heb je! Ik doe graag mee aan de winactie! Ik ben binnenkort jarig namelijk en dit is een super leuk kado 🙂
  Groetjes Marieke

 5. Wat een leuk pakketje, ik ben gek op reizen en maak graag kans!
  Ik like op FB en volg op Bloglovin.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

 6. Dit zijn supertoffe kadootjes voor mijn vriendin die erg van reizen houdt maar het fysiek niet echt meer kan. Aangezien ik Valentijnsdag vergeten ben 😖 ga ik eens een kansje voor haar wagen hier om het goed te maken. Facebook geliked!

 7. Die tas is zo geweldig !! Travelling is really my thing 🙂 Na mn school toerisme studeren, daarna een wereldreis maken, uitkomen in Australië en daar wonen… heb er nu al zo veel zin in !!

Geef een reactie