Verzending

We verzenden je bestelling binnen 1-3 werkdagen.

De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95. Bestel je boven de €75,- dan rekenen wij geen verzendkosten (in Nederland).

De verzendkosten naar België zijn €9,95.

Wordt jouw bestelling verstuurd met pakketpost? Dan ontvang je een track & trace code.

Je hebt ook de optie om je bestelling af te halen op afspraak (zie de FAQ voor meer informatie).

Retourneren

Je mag je bestelling altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

1: Stuur ons een mail via info(at)trends4travel.nl om de retour aan ons te melden. Je ontvangt vervolgens een retourformulier van ons en hebt nu 14 dagen de tijd om de bestelling naar ons op te sturen.

2- De voorwaarden zijn, dat je de producten in de originele verpakking, onbeschadigd (en ongebruikt), met het retourformulier en voldoende gefrankeerd naar ons terugstuurt. Alle kaartjes moeten aan de retour gezonden items zitten. Het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling, dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee je de betaling aan Trends4travel.nl hebt voltooid. Let op: wij nemen geen kleding retour dat is gedragen, waar (make-up) vlekken op zitten of wat beschadigd is.

3- Retouren kunnen worden gestuurd naar:
Trends 4 Travel
Caeciliastraat 35
2312XB Leiden
Bewaar de bon met de Track & Trace-code goed ter referentie!

4- De retourkosten zijn voor jouw rekening. Wij betalen alleen de verzendkosten (dus niet de kosten van het retourneren!) aan je terug, mits je de gehele bestelling retour stuurt. Stuur je slechts een deel van de bestelling retour, dan vergoeden wij deze kosten niet. 

5: Na ontvangst van de retourzending, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening, mits de bestelling reeds in goede orde retour ontvangen is.