De mooiste momenten van Trends 4 Travel in 2017

Het is alweer de laatste dag van 2017. Wat gaat zo’n jaar toch snel voorbij! Een goed moment om terug te denken aan alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd bij Trends 4 Travel. De mooiste momenten van Trends 4 Travel in 2017!

 • Heel veel positieve reacties

  Alle lieve, enthousiaste en dankbare berichten of reacties brengen een glimlach op mijn gezicht. Dat iemand de moeite neemt om een leuke reactie achter te laten of om een foto te maken van een bestelling of gewonnen product. Zo leuk!

 • Een nieuw logo


  Een aantal maanden geleden heb ik een logo laten maken die helemaal bij Trends 4 Travel past. Ik ben erg blij met het resultaat. De illustraties, de kleuren, het lettertype, alles past helemaal bij Trends 4 Travel.

 • Veel feedback gekregen

  In september zag je op Trends 4 Travel een winactie waarbij de winnaar 25 euro shoptegoed heeft gewonnen. Wat een hoop leuke en nuttige reacties, bedankt hiervoor! Deze feedback wordt meegenomen naar de ontwikkeling en inkoop van nieuwe producten in 2018.

 • 2000 volgers op Facebook

  Wow dit vond ik heel fijn nieuws. Het doel om voor het einde van het jaar 2000 volgers op Facebook te hebben is (ruim voor het einde van het jaar) bereikt! De mijlpaal van 2000 volgers op Facebook werd gevierd met een toffe winactie op de Facebookpagina.

 • Inspirerende interviews

  Mijn passie voor reizen/toerisme wil ik graag overbrengen op andere mensen. Hier ben ik zeker niet de enige in! Deze leuke vrouwen delen deze passie. Ze hebben stuk voor stuk een leuke baan in het toerisme en willen hier graag over vertellen. Bedankt voor al deze leuke inspiratie! Wil je zelf ook met een interview op Trends 4 Travel verschijnen? Graag! Mail dan naar info@trends4travel.nl.

 • Ladiesnight bij de bioscoop

  In november stond in met een stand op de ladiesnight in een bioscoop. Een heleboel enthousiaste vrouwen, een leuke sfeer, veel reclame gemaakt en nog leuk verkocht ook. Dit soort events wil ik zeker vaker gaan doen!

 • Pop-Up Store Liefsfabriek

  Van 15 t/m 30 december lagen er een aantal van onze producten in de Pop-Up Store van LiefsFabriek. 2 ondernemende zussen die dromen over ‘Een creatieve plek, waar ambitieuze meiden vol passie met hen een avontuur durven aan te gaan’. Een erg leuk concept van 2 lieve meiden en tof om hier even deel van te mogen uitmaken. En wie weet wordt dit in de toekomst ook een plek om te werken aan Trends 4 Travel.

 • Winacties met bloggers

  Ook in 2017 waren er weer een aantal samenwerkingen met bloggers. Ik krijg veel aanvragen voor samenwerkingen en kan helaas niet aan alles meewerken. Af en toe doe ik dit wel en dit is (bijna 😉 ) altijd erg leuk. Door deze samenwerkingen heb ik hele leuke mensen leren kennen en zij hebben toffe blogs geschreven over Trends 4 Travel.

 • 2018

  Voor het nieuwe jaar staat er al veel op de planning. Er liggen allemaal ideeën om meer producten zelf te maken en te ontwerpen, er komen in 2018 veel meer blogs en interviews aan, de eerste persreis zal plaatsvinden in een toffe Nederlandse stad en naast Trends 4 Travel ga ik als freelancer aan de slag (hierover later meer!). Kortom, ik kan niet wachten!

   

   

  Bedankt voor alle bestellingen, leuke reacties, likes, foto’s en lieve berichten en een hele fijne jaarwisseling!

Geef een reactie