Reisplannen: Berlijn, Brighton en Dublin

Iedere keer als ik op reis ben geweest, besef ik weer dat ik reizen het leukste vind om te doen. Nieuwe plekken ontdekken, genieten van de natuur en cultuur, foto’s maken en inspiratie opdoen. Of het nou gaat om een stedentrip of een lange en/of verre reis, ik geniet er intens van!

De volgende reisplannen staan de komende tijd op de planning;

Berlijn

Al jaren staat deze stad op mijn bucket list, maar het is er steeds niet van gekomen. Binnenkort mag ik eindelijk Berlijn gaan ontdekken! De aanbieding die ik heb geboekt is inclusief kaartjes voor een Hop On Hop Off bus. Erg toeristisch, maar wel een handige manier om een grote stad te ontdekken. Naast dat je een beter beeld krijgt hoe de stad in elkaar zit, heb je gelijk de mogelijkheid om de bekende bezienswaardigheden te bekijken. Verder wordt het vooral lekker rondlopen zonder al te veel plannen. Dat zijn meestal de dagen waarop je de leukste plekken van een stad ontdekt!


Brighton

 

In Brighton ben ik al heel vaak geweest. Toch kom ik er nog altijd erg graag. Engeland voelt sowieso altijd als een tweede thuis en in Brighton is dat gevoel nog groter. Ben je benieuwd naar Brighton? In deze blog over Brighton geef ik je een beeld van de stad. Ik zal dit jaar zeker meer gaan bloggen over Brighton. En nee, het paleis op de foto ziet er niet typisch Engels uit, maar het staat toch echt in Brighton!


Dublin

Ik ben al eerder in Dublin geweest, maar toen verbleef ik bij familie en heb ik weinig van de stad gezien. Tijd om dit keer de stad goed te gaan bekijken!

Heb jij nog tips voor Berlijn, Brighton of Dublin?

4 thoughts on “Reisplannen: Berlijn, Brighton en Dublin

  1. Leuke plannen! Wij gaan dit voorjaar ook naar Berlijn (voor de zoveelste keer haha). Als je eens wat anders wil, kan ik een Underground Tour aanraden. Hier zijn verschillende van, zo ga je bijv. geheime deuren door in metrostations om het gangenstelsel onder de Berlijnse muur te ontdekken.

  2. Wat een leuke reisplannen! Is Berlijn inmiddels al geweest? Ik ben dan wel heel benieuwd hoe je de hop-on-hop-off bus ervaren hebt. Volgens mij is dat best relaxt om een keer te doen. 🙂 Ik wil graag nog een tweede keer naar Berlijn, was er echt nog niet uitgekeken.

    1. Ja klopt! Ik was een tijdje terug in Berlijn. Wat een leuke stad! Daar ben je inderdaad niet snel uitgekeken. De hop-on-hop-off bus zou ik alleen niet aanraden in. De rit duurt onwijs lang en ik vond veel stops niet de moeite waard. In sommige andere steden is zo’n busrit echt de moeite waard, maar in Berlijn vond ik het tegenvallen!

Geef een reactie