Leuke (reis) accessoires voor in je interieur -deel 2

Heb je een passie voor reizen dan is dit vaak terug te zien in je interieur. Iedereen neemt weleens souvenirs mee vanuit het buitenland. Maar ook woonaccessoires zoals globes, wereldkaarten en kaarten met travel quotes staan erg leuk in je interieur. Wil je wat tips voor leuke reisaccessoires voor in je interieur? Accessoires die bovendien betaalbaar zijn? Lees dan snel verder in dit tweede deel (deel 1 lees je hier).

 

Kaarten met travel quotes

Kaarten met leuke quotes geven je interieur al snel een persoonlijke touch. Doe ze in een kaartenhouder, fotolijstje of kaartenrek. Of hang ze op met wat masking tape.

Kaarten €1,25 – €1,95

 

Wereldkaart van kurk

Deze toffe wereldkaart is van kurk en heeft een houten frame. Je kunt bijvoorbeeld met punaises aangeven in welke landen je allemaal bent geweest. Verder kun je de kaart nog persoonlijker maken door er foto’s op te prikken. De kaart is niet heel groot maar past daardoor op veel verschillende plekken in huis.

Wereldkaart €32,99

 

Kleine wereldbol

Een wereldbol staat altijd leuk in een boekenkast, op een leuk tafeltje of gewoon op je bureau. Meerdere wereldbollen bij elkaar geven ook een leuk effect!

Kleine wereldbol €19,90

 

Vintage wereldkaart

Nog een wereldkaart, maar dit keer een budget variant van de Xenos. Deze kaart heeft een vintage print en staat bijvoorbeeld leuk in een slaapkamer of studeerkamer.

Vintage wereldkaart – Xenos €12,99

 

Kussentje world trip

Kussens met wereldkaart zijn vaak erg opvallend. Niet erg geschikt voor de meeste interieurs. Dit kussen vind ik wel erg leuk door de neutrale kleuren.

Kussen – Sierkussen.nl €15,95

 

Tekstbord met een leuke reis quote

Het handige aan tekstborden, is dat je de tekst telkens kunt aanpassen. Gebruik bijvoorbeeld iedere keer een andere mooie reis quote.

Tekstbord €31,96

 

Een gave poster van een stad

Iedereen kan wel een stad of land bedenken waar hij of zij graag komt. Misschien heb je zelfs bijzondere herinneringen aan een toffe stad. Door een poster hiervan toe te voegen aan je interieur krijg je gelijk een persoonlijke touch.

Poster – Desenio.nl prijzen vanaf €13,95 (€29,95 voor een grote poster)

 

Klok met wereldkaart

Stoere zilverkleurige klok met wereldkaart. Weer eens wat anders dan een zwarte of witte klok!

Klok – Woonexpress.nl €19,95


Disclaimer; bij enkele artikelen staan affiliate links. Als je na het klikken op de link een product aanschaft, dan krijgen wij daar een kleine commissie over.

Geef een reactie