Over Trends 4 Travel

Trends 4 Travel is een webshop met originele accessoires voor iedereen die van reizen houdt. Wij verkopen o.a. sieraden, handige accessoires voor op reis, stationery en leuke tassen. Een aantal producten hebben wij zelf ontworpen en zijn dus uniek!

Dus ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau (voor iemand anders of voor jezelf!)? Kijk dan zeker even in onze webshop!

Naast de webshop heeft Trends 4 Travel een blog over reizen en ondernemen.


Over mij

Ik ben Katie, 31 jaar, eigenaar van Trends 4 Travel en freelance digital specialist. Ik ben gek op reizen en alles wat daarmee te maken heeft. Niet voor niets koos ik ervoor om toerisme te gaan studeren (MTRO en HBO Toeristisch Management) en werkervaring op te doen in het toerisme (een reisbureau, hotels (waaronder een hotel in Florida) en de marketingafdeling van een reisorganisatie).

Ik heb nog lang niet genoeg van de wereld gezien. Er is namelijk zoveel te zien! En juist die gedachte zorgt ervoor dat ik mij met veel plezier kan verdiepen in een bepaalde bestemming, kan genieten van reisverhalen en van het zoeken naar leuke accessoires voor reizigers. Vandaar de keuze voor een webshop en een blog waarbij ik mijn passie kan delen!