Ik ben Katie, 33 jaar, eigenaar van Trends 4 Travel en freelance marketing specialist. Ik ben gek op reizen en alles wat daarmee te maken heeft.

Een blog over reizen en een webshop met reisaccessoires was voor mij een goede manier om met mijn passie voor reizen bezig te zijn. Erg leuk en ontzettend leerzaam.

Maar het was niet genoeg. Er zijn genoeg andere webshops met reisaccessoires. Ik wilde meer. Een uniek product aanbieden, een probleem oplossen, een authentieke webshop neerzetten.

Iets waar ikzelf tijdens het reizen tegenaan liep en waar ik al veel vrouwen over heb gehoord, was de uitdaging; ‘Welke kleding neem ik mee op reis?’ Je wilt comfortabel reizen, op een knellende spijkerbroek zit niemand te wachten. Maar in een comfortabele legging of joggingbroek voel je je niet erg stijlvol. Dit draag je liever tijdens het sporten of als je een avond op de bank hangt.

Zou het niet fijn zijn om comfortabel te kunnen reizen én er tegelijkertijd leuk en stijlvol uit te zien? En zo ontstond Trends 4 Travel, een webshop met reiskleding voor vrouwen waarmee je comfortabel én stijlvol kunt reizen!