De 5 meest gelezen artikelen van 2015

Aan het einde van het jaar vind ik het leuk om te zien wat de meest gelezen artikelen zijn op Trends 4 Travel. Op deze manier leer ik mijn lezers daarnaast ook nog beter kennen!

 1. Leuke (reis) accessoires voor in je interieur

  Wereldbol

  Op nummer 1 staat het artikel over reis accessoires voor in je interieur. Dit vind ik verrassend en fijn om te zien! Naast reisverslagen schrijf ik namelijk graag over trends en inspiratie wat betreft reizen. Daarnaast werd ik bij dit artikel zelf ook geïnspireerd bij het zoeken naar al deze leuke accessoires. Ik zal in de toekomst zeker nog meer soortgelijke artikelen gaan schrijven.

 2. Interrailen door Oost-Europa deel 3 (Bratislava)

  Interrailen door Oost-Europa deel 3 (Bratislava) / Lees over de stedentrip combinatie Wenen & Bratislava

  De posts over mijn interrail reis zijn allemaal veel gelezen en ik ben pas op de helft met schrijven. Leuk dat veel mensen het interessant vinden om hierover te lezen. Ook kreeg ik veel enthousiaste reacties over de reiscombinatie Wenen & Bratislava waarover ik in dit artikel schreef. Ik zal de rest van de reisverslagen (Boedapest, Belgrado, Sofia, Larnaca) binnenkort gaan schrijven!

 3. Hotspot / Leiden: de Waag

  Leiden de Waag

  Het schrijven over hotspots is voor mij nog vrij nieuw en ik kreeg bij dit artikel behalve veel lezers, ook leuke reacties via o.a. social media. Ik ga in het nieuwe jaar zeker meer hotspots uitlichten! Te beginnen bij meer hotspots in ‘mijn’ stad Leiden. Ook zal ik een uitgebreid artikel gaan schrijven over deze leuke stad.

 4. Newcastle

  Groot-Brittannië (Newcastle)

  Over de stedentrip naar Newcastle is ook veel gelezen dit jaar. Leuk! Ik vond deze stad verrassend leuk en hoop dat ik meer mensen heb geïnspireerd om deze stad te gaan bekijken. Er zullen ook zeker meer artikelen over Engelse steden volgen.

 5. Vietnam

  Wat goed om te zien dat het artikel over Vietnam nog steeds veel wordt gelezen. De reis was in 2014, toen plaatste ik dit artikel ook, maar gelukkig zijn er nog steeds veel lezers. Deze bestemming is natuurlijk ook erg populair en een ontzettende aanrader!

Erg leuk om te zien welke artikelen het meest gelezen zijn! Ik zal dit ook zeker meenemen bij het schrijven van posts in de toekomst.

Geef een reactie