Inspiratie voor reizen

Of het nou gaat om een stedentrip, een verre reis of zelfs een dagje weg in eigen land, inspiratie kun je op veel plekken vinden. Internet barst van de leuke reisblogs en reisfilmpjes. Op tv kun je inspirerende reisprogramma’s bekijken en op Netflix reisfilms. Ga naar de eerste de beste boekenwinkel en je kunt bijna geen keuze maken uit al het aanbod. Daarnaast hebben, naast reismagazines, veel tijdschriften tegenwoordig wel een reisrubriek met leuke tips. Hierbij een aantal tips voor inspiratie om iets leuks te kunnen plannen of om gewoon bij weg te dromen.

 

Columbus Travel

Een reis magazine met artikelen en foto’s van de mooiste bestemmingen en hotspots. Een heel fijn magazine vol  inspiratie!

columbusmagazine.nl


Floortje naar het einde van de wereld

Ik kijk graag naar reisprogramma’s met Floortje Dessing. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! In dit programma zoekt Floortje mensen op die op de meest bijzondere uithoeken van de wereld wonen.

Iedere woensdag om 21:30 op npo1


Pinterest

Pinterest Trends 4 Travel

Sinds kort ben ik (eindelijk) op Pinterest te vinden. Ik moest even wennen, maar ben inmiddels helemaal fan van deze vorm van sociale media. Je kunt de mooiste beelden en links naar websites verzamelen, prikborden maken en zelf beelden plaatsen. Naast links naar mijn website te plaatsen, verzamel ik de leukste ideeën op borden als ‘bucket list’, ‘reis accessoires’ en ‘reis films’. Heerlijke bron van inspiratie!

Trends 4 Travel op Pinterest


Reisblogs

Inspiratie blogs

Er kan zo een uur voorbijgaan als ik op reisblogs zit te lezen. Ik krijg hierdoor altijd inspiratie om mijn bucket list aan te vullen. Een aantal inspirerende reisblogs:

What about her.nl

Adventurous Kate.com

Reismeisje.nl


Reisboeken zoals; De wereld in 27 vakantiedagen – Johannes Keuning

De wereld in 27 vakantiedagen

Dit boek is speciaal bedoeld voor de werkende mens met een beperkt aantal vakantiedagen. Wereldreiziger Johannes Keuning geeft tips over het plannen, zoeken en boeken van een reis. Ook houdt hij goed rekening met het budget. Een leuk boek voor alle werkende reizigers die graag zelf mooie reizen uitzoeken en boeken.

Bol.com € 14,95

 

Disclaimer; bij enkele artikelen staan affiliate links. Als je na het klikken op de link een product aanschaft, dan krijgen wij daar een kleine commissie over.

Geef een reactie