Hotspot / Noordwijk aan zee: Witsand

Het strand vind ik het hele jaar door heerlijk. Voor strandwandelingen zowel in de kou als in de zon. Maar ook voor een fijne strandtent met lekker eten. Vooral in de lente en zomer ben ik hier geregeld te vinden.

Onlangs nam een vriendin mij mee naar een strandtent die ik nog niet kende, strandclub Witsand. En wat ben ik blij met deze tip! Ik ben er nu al een aantal keer geweest, zowel met redelijk weer als met onwijs mooi weer (zie foto’s).

De sfeer (en huisstijl) is erg leuk. Het eten is heerlijk. Er is relaxte lounge muziek. De bediening is aardig en vlot. Er is veel keuze voor de lunch. De prijzen zijn redelijk voor een strandtent. Niet mega goedkoop, maar voldoende keuze (ook wat betreft budget). Als het waait zit je lekker achter het glas en als de zon schijnt heb je zelfs tafeltjes op het strand. Eten terwijl je naar de zee kijkt is toch heerlijk? Genoeg pluspunten om als hotspot te delen dus!

Ben jij hier al eens geweest?

image

One thought on “Hotspot / Noordwijk aan zee: Witsand

Geef een reactie