Hotspot / Leiden: Pakhuis

Pakhuis

Na ‘de Waag‘ is de tweede hotspot in Leiden die ik wil uitlichten, ‘Grand Café Pakhuis’.

Ook dit restaurant bevindt zich in een monumentaal pand in het centrum van Leiden. Je kunt hier terecht voor een lunch, een diner of om lekker te borrelen en dat allemaal voor goede prijzen.

Met een vriendin ging ik hier ‘s avond wat eten en ik was aangenaam verrast!

Wat een gezellige plek om wat te eten of te drinken! Het interieur zorgt voor een warme, huiselijke sfeer en de bediening is erg vriendelijk. Voor het diner heb je de keuze uit 3 gangen menu’s of losse gerechten van de kaart. De prijzen vielen mij gelijk op, helemaal niet verkeerd!

Voor mij is een menu iets teveel, dus ik koos voor de ‘fish and chips’ en als dessert ‘apfelstrudel’. De bediening is erg snel en vriendelijk en geeft ons al gauw het hoofdgerecht. De fish en chips zien er goed uit, smaken goed en de hoeveelheid is behoorlijk (de helft was voor mij ook zelfs genoeg). Dan het dessert, de apfelstrudel. Ook hier ben ik erg tevreden over! Heerlijke warme apfelstrudel met lekkere vanillesaus en kaneelijs.

Ik zou ‘Grand Café Pakhuis’ zeker aanraden! Lekker eten voor niet veel geld, snelle en vriendelijke bediening en een goede locatie in Leiden.

Je vindt Grand Café Pakhuis aan de Doelensteeg 8 in Leiden.

Pakhuis voorkant

Pakhuis interieur

Pakhuis Leiden

Pakhuis - Fish and chips

Pakhuis - Apfelstrudel

Geef een reactie