Disclaimer

In onze blogs delen wij niets anders dan onze eerlijke mening. We gaan nooit samenwerkingen aan die niet passen bij Trends 4 Travel.

Sommige artikelen bevatten links naar andere websites. Voor de websites die bezocht worden via een link vanuit Trends 4 Travel, kunnen andere voorwaarden gelden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

In enkele artikelen staan affiliate links. Als je na het klikken op de link bijvoorbeeld een product aanschaft, dan krijgen wij daar een kleine commissie over.

De informatie op de website van Trends 4 Travel is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat gepubliceerde informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. Trends 4 Travel is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle informatie en beelden op deze website zijn eigendom van Trends 4 Travel. Wanneer dit niet het geval is, dan staan de bronnen aangegeven. Het is niet toegestaan om informatie of beelden van onze website te kopiëren en/of te verspreiden zonder toestemming van Trends 4 Travel.

Bezoekers van de website van Trends 4 Travel kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de hierop gepubliceerde informatie.