Budget cadeautips voor reizigers

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een reiziger? Voor Sinterklaas, Kerst of voor een verjaardag? Wij hebben de leukste betaalbare cadeaus voor reizigers geselecteerd. De cadeautips zijn verdeeld over handige prijscategorieën; tot 10 euro, tot 20 euro en tot 30 euro. Deze lijst zal regelmatig worden aangevuld/vernieuwd!

Tot 10 euro

 1.  Point it – aanwijsboekje

  Handig klein boekje waarmee je goed kunt communiceren in het buitenland. Het boekje staat vol met foto’s die je kunt aanwijzen. Zo kun je, ondanks dat je de taal niet of nauwelijks spreekt, toch communiceren.

  Point it € 7,44


  Tot 20 euro

 2.  Ketting ‘Big Adventure’

  Deze unieke ketting is speciaal voor Trends 4 Travel gemaakt door Sieradenkistje. Door de camera en het medaillon met daarin de tekst ‘I want to make memories all over the world’, is dit een echte accessoire voor reizigers!

  Medaillon wit € 5,95


 3. 365 dagen onderweg

  Floortje Dessing heeft de afgelopen jaren al zoveel mensen geïnspireerd. Met veel plezier kijken veel mensen naar haar tv-programma’s waarbij ze de hele wereld over reist. Ook heeft ze een aantal inspirerende boeken geschreven waaronder dit boek, 365 dagen onderweg. Het (dag)boek staat vol met mooie foto’s en handige reistips. Heerlijk om bij weg te dromen!

  365 dagen onderweg € 12,50


 4. Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide

  Wanderlust is de travel style guide van reisblogger Anne de Buck van Yourlittleblackbook.me. In Wanderlust krijg je tips hoe jij ook overal ter wereld de leukste adresjes kunt ontdekken. Leuke inspiratie om het meeste uit je reizen te halen!

  Wanderlust €20,-


 5. Kras Wereldkaart

  Op deze wereldkaart kun je bijhouden welke steden of landen je al hebt bezocht. Onder de goudkleurige laag worden na het krassen de landen in kleur zichtbaar. Een origineel cadeau voor iedereen die van reizen houdt!

  Kras wereldkaart €18,99


 6. Een poster van een leuke bestemming

  Als iemand gek is van een bepaalde bestemmingen, dan is een poster hiervan een heel goed cadeau! Er zijn tegenwoordig erg veel leuke posters te vinden van bijvoorbeeld een kaart van een land/stad, een mooie afbeelding van een bepaald natuurgebied of een poster in grafische stijl zoals deze poster.

  Poster €16,95


 7. Anywhere – Travel Guide

  Set van 75 inspirerende kaarten met opdrachten voor op reis. Een leuke manier om contact te maken op reis!

  Set reiskaarten €10,99


  Tot 30 euro

 8. Strandlaken

  Een mooi strandlaken die daarnaast ook handig is om mee te nemen op reis. Dit strandlaken is handgemaakt van 100% duurzaam katoen. Het laken droogt snel en is van een fijne zachte stof.

  Strandlaken €24,95


 9.  Wereldkaart prikbord

  Er zijn genoeg wereldkaarten te vinden, maar een origineel exemplaar staat het leukste in je interieur. Op dit prikbord kun je met punaises aangeven waar je geweest bent. Je kunt bijvoorbeeld ook foto’s vastprikken om het prikbord nog persoonlijker te maken.

  Wereldkaart prikbord – VT wonen €29,95


 10. Lonely Planet’s Ultimate Travelist

  Als liefhebber van reizen kun je nooit genoeg reisboeken hebben. Dit exemplaar zit vol met inspiratie van 500 bezienswaardigheden ter wereld die je niet mag missen. Het boek is samengesteld door Lonely Planet’s gemeenschap van reisexperts.

  Ultimate Travelist €23,99


 11. Humans of New York: Stories


  Na het succesvolle boek ‘Humans of New York‘, is er nu het vervolg “Humans of New York: Stories”. Dit boek bestaat uit interviews en foto’s van inwoners van New York (Engelstalig).

  Humans of New York: Stories €21,99

  Disclaimer; bij enkele artikelen staan affiliate links. Als je na het klikken op de link een product aanschaft, dan krijgen wij daar een kleine commissie over.