Budget cadeautips voor reizigers

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een reiziger? Voor Sinterklaas, Kerst of voor een verjaardag? Wij hebben de leukste betaalbare cadeaus voor reizigers geselecteerd. De cadeautips zijn verdeeld over handige prijscategorieën; tot 10 euro, tot 20 euro en tot 30 euro. Deze lijst zal regelmatig worden aangevuld/vernieuwd!

Tot 10 euro

 

 1.  Sieraden voor reizigers


  Bij Trends 4 Travel vind je een grote collectie met betaalbare sieraden voor reizigers. Alle sieraden hebben te maken met reizen. Bijvoorbeeld armbandjes of kettingen met een vliegtuigje, kettingen met een globe, bergen of een kompas. De meeste sieraden zijn exclusief te koop bij Trends 4 Travel en zijn dus uniek!

  Sieraden voor reizigers vanaf € 2,95 t/m € 6,50


 2. Paspoorthoesje

  Met dit leuke hoesje bescherm je niet alleen een paspoort. Er is namelijk ook ruimte voor bijvoorbeeld een creditcard, pinpas en geld. Het hoesje sluit met een elastiek zodat het goed dicht blijft zitten.

  Paspoorthoesje wereldkaart  € 6,25


 3.  Canvas tas ‘Travel bag New York’

  Leuke katoenen tas met lange hengsels, bedrukt met de quote ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer’. De tas is van een goede kwaliteit en heeft een stevige brede bodem waardoor er veel in past.

  Handig voor dagelijks gebruik of vouw de tas op en stop deze in je handtas. Dan heb je altijd een extra tas bij de hand. Daarnaast is de tas ideaal voor op reis! Het tasje neemt heel weinig ruimte in beslag en is ideaal voor bijvoorbeeld een dagje strand of voor het doen van boodschappen. De tas is ontworpen door Trends 4 Travel en alleen in onze webshop verkrijgbaar.

  Canvas tas ‘Travel bag New York’  € 4,49


 4.  Kettingen met vliegtuig

   

  Laat je passie voor reizen zien met deze kettingen! Kies voor een subtiele ketting met een gedetailleerd vliegtuigje, een vliegtuigje met de inspirerende tekst ‘Live the dream’, of een ‘papieren vliegtuigje’. De onderste 2 kettingen zijn gemaakt door Sieradenkistje en worden exclusief verkocht bij Trends 4 Travel.

  Papieren vliegtuigje  € 2,95 / Fijne ketting met gedetailleerd vliegtuigje € 4,95 / Vliegtuigje ‘Live the dream’ € 4,95


 5.  Point it – aanwijsboekje

  Handig klein boekje waarmee je goed kunt communiceren in het buitenland. Het boekje staat vol met foto’s die je kunt aanwijzen. Zo kun je, ondanks dat je de taal niet of nauwelijks spreekt, toch communiceren.

  Point it € 7,44


  Tot 20 euro

 6.  Ketting ‘Big Adventure’

  Deze unieke ketting is speciaal voor Trends 4 Travel gemaakt door Sieradenkistje. Door de camera en het medaillon met daarin de tekst ‘I want to make memories all over the world’, is dit een echte accessoire voor reizigers!

  Medaillon wit € 5,95


 7. 365 dagen onderweg

  Floortje Dessing heeft de afgelopen jaren al zoveel mensen geïnspireerd. Met veel plezier kijken veel mensen naar haar tv-programma’s waarbij ze de hele wereld over reist. Ook heeft ze een aantal inspirerende boeken geschreven waaronder dit boek, 365 dagen onderweg. Het (dag)boek staat vol met mooie foto’s en handige reistips. Heerlijk om bij weg te dromen!

  365 dagen onderweg € 12,50


 8. Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide

  Wanderlust is de travel style guide van reisblogger Anne de Buck van Yourlittleblackbook.me. In Wanderlust krijg je tips hoe jij ook overal ter wereld de leukste adresjes kunt ontdekken. Leuke inspiratie om het meeste uit je reizen te halen!

  Wanderlust €20,-


 9. Kras Wereldkaart

  Op deze wereldkaart kun je bijhouden welke steden of landen je al hebt bezocht. Onder de goudkleurige laag worden na het krassen de landen in kleur zichtbaar. Een origineel cadeau voor iedereen die van reizen houdt!

  Kras wereldkaart €18,99


 10. Een poster van een leuke bestemming

  Als iemand gek is van een bepaalde bestemmingen, dan is een poster hiervan een heel goed cadeau! Er zijn tegenwoordig erg veel leuke posters te vinden van bijvoorbeeld een kaart van een land/stad, een mooie afbeelding van een bepaald natuurgebied of een poster in grafische stijl zoals deze poster.

  Poster €16,95


 11. Anywhere – Travel Guide

  Set van 75 inspirerende kaarten met opdrachten voor op reis. Een leuke manier om contact te maken op reis!

  Set reiskaarten €10,99


  Tot 30 euro

 12. Strandlaken

  Een mooi strandlaken die daarnaast ook handig is om mee te nemen op reis. Dit strandlaken is handgemaakt van 100% duurzaam katoen. Het laken droogt snel en is van een fijne zachte stof.

  Strandlaken €24,95


 13.  Wereldkaart prikbord

  Er zijn genoeg wereldkaarten te vinden, maar een origineel exemplaar staat het leukste in je interieur. Op dit prikbord kun je met punaises aangeven waar je geweest bent. Je kunt bijvoorbeeld ook foto’s vastprikken om het prikbord nog persoonlijker te maken.

  Wereldkaart prikbord – VT wonen €29,95


 14. Lonely Planet’s Ultimate Travelist

  Als liefhebber van reizen kun je nooit genoeg reisboeken hebben. Dit exemplaar zit vol met inspiratie van 500 bezienswaardigheden ter wereld die je niet mag missen. Het boek is samengesteld door Lonely Planet’s gemeenschap van reisexperts.

  Ultimate Travelist €23,99


 15. Humans of New York: Stories


  Na het succesvolle boek ‘Humans of New York‘, is er nu het vervolg “Humans of New York: Stories”. Dit boek bestaat uit interviews en foto’s van inwoners van New York (Engelstalig).

  Humans of New York: Stories €21,99

  Disclaimer; bij enkele artikelen staan affiliate links. Als je na het klikken op de link een product aanschaft, dan krijgen wij daar een kleine commissie over.