Budget cadeautips voor reizigers

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een reiziger? Voor Sinterklaas, Kerst of voor een verjaardag? Wij hebben de leukste betaalbare cadeaus voor reizigers geselecteerd. De cadeautips zijn verdeeld over handige prijscategorieën; tot 15 euro, tot 25 euro en tot 40 euro.

Tot 15 euro

 1.  Point it – aanwijsboekje

  Handig klein boekje waarmee je goed kunt communiceren in het buitenland. Het boekje staat vol met foto’s die je kunt aanwijzen. Zo kun je, ondanks dat je de taal niet of nauwelijks spreekt, toch communiceren.

  Point it € 9,95


 2. Nekkussen

  Een fijn nekkussen maakt iedere vlieg-, bus-, auto- en treinreis comfortabeler. Dit fleece nekkussen is lekker zacht en kun je aan je tas bevestigen.

  Nekkussen € 10,79


 3. Bucket List speelkaarten

  Een kaartspel is altijd leuk op reis en is daarnaast makkelijk om mee te nemen. Op deze set speelkaarten staan 54 bijzondere plekken op de wereld, zoals de Taj Mahal in India en de Golden Gate Bridge in San Francisco.

  Bucket list speelkaarten € 8,50


 4. 365 dagen onderweg

  Floortje Dessing heeft de afgelopen jaren al zoveel mensen geïnspireerd. Met veel plezier kijken veel mensen naar haar tv-programma’s waarbij ze de hele wereld over reist. Ook heeft ze een aantal inspirerende boeken geschreven waaronder dit boek, 365 dagen onderweg. Het (dag)boek staat vol met mooie foto’s en handige reistips. Heerlijk om bij weg te dromen!

  365 dagen onderweg € 12,50


 5. Reis kettingen

  Reis gerelateerde kettingen met bijvoorbeeld een globe, kompas of een landkaart. Leuk voor als je zelf gek bent op reizen of om als cadeautje mee te geven aan iemand die op reis gaat!

  Reis kettingen €6,95 – €14,95


 6. Anywhere – Travel Guide

  Set van 75 inspirerende kaarten met opdrachten voor op reis. Een leuke manier om contact te maken op reis!

  Set reiskaarten €11,99


 7. Het Bucketlist-boek

  Een bucket list met 500 dingen die je gedaan ‘moet’ hebben. Wat kun jij al afstrepen? Leuk om herinneringen bij op te halen en om nieuwe ideeën te krijgen voor een volgende reis.

  Het Bucketlist-boek €14,99


 8. Parfumverstuiver

   

  Een navulbare parfumverstuiver is altijd fijn om mee te nemen op reis en dit formaat mag zelfs mee in je handbagage. Handig dat je niet met grote en breekbare parfumflessen hoeft te slepen en toch je favoriete parfum mee kunt nemen.

  Parfumverstuiver €7,99


 9. Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide

  Wanderlust is de travel style guide van reisblogger Anne de Buck van Yourlittleblackbook.me. In Wanderlust krijg je tips hoe jij ook overal ter wereld de leukste adresjes kunt ontdekken. Leuke inspiratie om het meeste uit je reizen te halen!

  Wanderlust €15,-


  Tot 25 euro

 10. Kras Wereldkaart

  Op deze wereldkaart kun je bijhouden welke steden of landen je al hebt bezocht. Onder de goudkleurige laag worden na het krassen de landen in kleur zichtbaar. Een origineel cadeau voor iedereen die van reizen houdt!

  Kras wereldkaart €19,99


 11. Lonely Planet’s Ultimate Travelist

  Als liefhebber van reizen kun je nooit genoeg reisboeken hebben. Dit exemplaar zit vol met inspiratie van plekken in de wereld die je niet mag missen. Het boek is samengesteld door Lonely Planet’s gemeenschap van reisexperts.

  Ultimate Travelist €19,99


 12. Opbergsysteem voor bagage

  Met dit soort inpaksystemen kun je je bagage handig inpakken en goed organiseren. De tas is vlek- en waterafstotend.

  Inpaksysteem €19,95


 13. Humans of New York: Stories


  Na het succesvolle boek ‘Humans of New York‘, is er nu het vervolg “Humans of New York: Stories”. Dit boek bestaat uit interviews en foto’s van inwoners van New York (Engelstalig).

  Humans of New York: Stories €25,99


 14. Handdoek Pocket Towel

  Als je op reis gaat dan wil je graag spullen meenemen die weinig ruimte in beslag nemen en licht zijn. Zoals deze handige compacte handdoek die goed absorbeert. Verkrijgbaar in verschillende formaten.

  Handdoek Pocket Towel €18,95


 15. Backpack bestemmingen


  Wie kan jou beter tips geven over bestemmingen dan een zeer ervaren backpacker? Roëll de Ram, oprichtster van reisblog WeAreTravellers.nl, vertelt in dit boek in welke landen je de beste backpackerservaringen kunt opdoen. Denk aan bestemmingen als Sri Lanka, IJsland en Zuid-Afrika. Een musthave voor de backpacker!

  Backpack bestemmingen €20,-


   

  Tot 40 euro

 16. Een poster van een leuke bestemming

  Als iemand gek is van een bepaalde bestemming dan is een poster hiervan een heel goed cadeau! Er zijn veel leuke posters te vinden van bijvoorbeeld een kaart van een land/stad, een mooie afbeelding van een bepaald natuurgebied of een poster in grafische stijl zoals deze poster.

  Poster €34,95


 17. Strandlaken

  Een mooi strandlaken dat daarnaast ook handig is om mee te nemen op reis. Dit strandlaken is handgemaakt en van 100% duurzaam katoen. Het laken droogt snel en is van een fijne zachte stof.

  Strandlaken €27,95


  Disclaimer; bij enkele artikelen staan affiliate links. Als je na het klikken op de link een product aanschaft, dan krijgen wij daar een kleine commissie over.